Translation

Fauna

TAVASCAN PROMOU NOVES RUTES INTERPRETADES A LA NATURA AMB L´ÓS I L’ISARD COM A PROTAGONISTES

L’Ajuntament de Lladorre inclou en la seva oferta un nou paquet turístic, amb el nom de “NaturTavascan”, per tal de convertir-se en un veritable pol d’atracció de tots els amants del paisatge, la fauna i la natura.

Aprofitant els espais espectaculars i de gran bellesa de la zona de la capçalera de la Vall de Cardós, dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu, l’Ajuntament de Lladorre ha organitzat un nou paquet turístic que pretén augmentar l’interès per aquest tipus d’excursions.

La singularitat és que es tracta d’unes rutes interpretades a diferents indrets del municipi. És a dir, durant tot el trajecte, els guies de Piros Explorer, experts i grans coneixedors de la fauna salvatge de les muntanyes, expliquen els diferents elements que els participants es van trobant pel camí. Concretament, es fa una interpretació de rastres d’animals, observació de la fauna mitjançant telescopis, control de càmeres automàtiques pel seguiment de l’ós bru, una comprovació de trampes de pèl i explicacions sobre les característiques d’aquests animals.

Tanmateix s’han instal·lat diversos hides en llocs estratègics del municipi des dels quals és pot observar i estudiar la fauna i la naturalesa de l’entorn que ens envolta i poder realitzar fantàstiques filmacions i fotografies.

Les rutes, adaptades a tots els públics (des dels més petits als adults), es fan sota reserva prèvia a la caseta d’informació turística de Tavascan.

Telèfon d'informació: 973 623 079 o bé a Ieltxu Azkárate 692 578 798.
Email: pirosexplorer@pirosexplorer.com
Web:
www.pirosexplorer.com

Back to top

Aquesta web utilitza cookies per fer analítiques. Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat. ACCEPTAR