Translation

Notícies

 • Tavascan celebra aquest diumenge el seu Carnestoltes
  Un cap de setmana molt complet amb la Freeride el divendres, l’Esquiada de Los40 i el Carnestoltes

  Tavascan viurà un cap de setmana completíssim amb diverses activitats que complementaran l’atractiu de les pistes.

  Divendres, 4 de març, tindrà lloc la Indomit Freeride Tavascan amb la competició dels millors freeriders.

  Dissabte, 5 de març, arriba l’Esquiada de Los 40, amb la millor música a pistes del DJ d’aquesta emissora, Adrià Ortega.

  I posarà el colofó a un gran cap de setmana, la festa de Carnestoltes de la mà del Club d’Esquí Tavascan.
 • S’obren les inscripcions per la Tavascan Freeride 2017
  L’organització obre inscripcions per la competició de freeride que es disputarà el proper 3 de març

  S’acaben d’obrir inscripcions per acollir la segona edició de la Tavascan Freeride, una competició a nivell nacional i internacional que té lloc a l’Estació de Tavascan i que organitza l’associació VLF (Vehiculo Longo Freeride) amb la col·laboració de l’AEP (Associació Esportiva Pallars).

  L’esdeveniment s’iniciarà el dijous 2 de març a la tarda a l’ Estació, amb la rebuda de tots els riders per tal d’informar-los de les condicions, i la competició es disputarà el divendres dia 3 de març, al mateix lloc. Durant la prova també es podrà gaudir de música en directe.

  La competició comptarà amb la participació de 60 riders distribuïts en 4 categories Els riders podran participar en les categories “Esquí Alpí Masculí”, “Esquí Alpí Femení”, “Snowboard masculí” i “Snowboard femení.

  El sistema de valoració vindrà determinat per quatre jutges, dos d’esquí i dos d’snowboard, que seguiran la forma de puntuació del Freeride World Tour: dificultat de la línia, aire i estil, fluïdesa, control i tècnica. Per poder entrar al procés de selecció i competir és obligatori ser major d’edat. Tots els interessats en participar han d’enviar un e-mail de presentació a vehiculolongo@outlook.com explicant qui són, d’on venen i la seva trajectòria esportiva. També han de tenir en compte que els riders que estaven a la llista de l’any passat tindran preferència.

  —–

  SE ABREN INSCRIPCIONES PARA LA TAVASCAN FREERIDE 2017

  La organización abre inscripciones para la competición de freeride que se disputará el próximo 3 de marzo

  Se han abierto las inscripciones para acoger la segunda edición de la Tavascan Freeride, una competición a nivel nacional e internacional que tiene lugar en la Estación de Tavascan y que organiza la asociación VLF (Vehiculo Longo Freeride) con la colaboración de la AEP (Associació Esportiva Pallars). El evento se iniciará el jueves 2 de marzo por la tarde en la Pleta del Prat, con el recibimiento de todos los riders para informarles de las condiciones, y la competición se disputará el viernes día 3 de marzo, en el mismo lugar. Durante la prueba también se podrá disfrutar de música en directo.

  La competición contará con la participación de 60 riders distribuidos en 4 categorías Los riders podrán participar en las categorías “Esquí Alpino Masculino”, “Esquí Alpino Femenino”, “Snowboard masculino” y “Snowboard femenino”.

  El sistema de valoración vendrá determinado por cuatro jueces, dos de esquí y dos de snowboard, que seguirán la forma de puntuación del Freeride World Tour: dificultad de la línea, aire y estilo, fluidez, control y técnica.

  Para poder entrar en el proceso de selección y competir es obligatorio ser mayor de edad. Todos los interesados en participar deben enviar un e-mail de presentación a vehiculolongo@outlook.com explicando quiénes son, de dónde vienen y su trayectoria deportiva. También deben tener en cuenta que los riders que estaban en la lista del año pasado tendrán preferencia.

  Foto: Jordi Rulló
 • Tavascan, protagonista d’un documental d’Splitboard
  L’Estació acull aquest dissabte la presentació d’un reportatge sobre aquesta disciplina esportiva enregistrat a diferents punts del món, entre ells, Tavascan

  Aquest dissabte, 28 de gener de 2017, el Refugi de l’Estació de Tavascan acollirà la presentació d’un documental titulat “Two stoked” amb el món de l’Splitboard com a protagonista.

  Aquest reportatge s’ha rodat a diversos punts del planeta on els amants d’aquesta disciplina la poden practicar en les millors condicions i, Tavascan és un d’aquestos indrets.

  Aquest vídeo està produït per WeDare Films en col·laboració amb SplitUnite i s’hi poden veure els riders, Míra Kube, David Pérez, entre d’altres.
 • Tavascan acull una nova edició del Programa Blanc Escolar
  L’Estació rebrà uns 265 alumnes de centres educatius dels Pallars Jussà i Sobirà

  L’Estació de Tavascan ha iniciat aquesta setmana una nova temporada del Programa Blanc Escolar. Aquest cicle formatiu es perllongarà fins el proper febrer i vol atansar el món de la neu als escolars catalans.

  En aquest edició, Tavascan acollirà uns 265 alumnes de l’Escola de Raiers i de la Valldeflors del Pallars Jussà, i del ZER Alt Pallars i de l’Escola Serafí de Sort del Pallars Sobirà.

  Al llarg de 3 dies, els alumnes participants aprenen la disciplina de l’esquí nòrdic, així com altres aspectes relacionats amb el coneixement del medi i de la comarca.
 • Tavascan torna a obrir aquest dissabte les seves instal·lacions
  L’Estació ha adequat les pistes d’esquí i els seus accessos després de les intenses nevades dels últims dies i el proper dia 21 de gener de 2017 podrà tornar a tenir disponible tots els equipaments

  Aquest dissabte, 21 de gener, l’Estació de Tavascan podrà tornar a obrir les seves instal·lacions després dels treballs d’adequació tant de pistes com d’accessos arran de les intenses nevades.
Back to top

Aquesta web utilitza cookies per fer analítiques. Si continues navegant acceptes la nostra Política de Privacitat. ACCEPTAR