Traducción
Augmenta un 35% l’afluència d’esquiadors durant la campanya de Nadal 2012
També es preveu una bona afluència fins al final de les festes en ser l’única estació nòrdica catalana amb tots els quilòmetres esquiables disponibles
L’estació d’alta muntanya de Tavascan ha augmentat l’afluència d’esquiadors durant la primera part de les festes nadalenques un 35% respecte l’any passat. Concretamente, des del 27 al 31 de diciembre, les pistes han rebut més de 2.000 esquiadors.
Aquestes xifres, al costat de la neu que està caient aquests dies, augura unes bones xifres d’ocupació durant totes les festes i, segurament, també al llarg de tota la temporada si continuen les bones condicions climatològiques.
Una de les claus d’aquest notable augment és el fet que és l’única estació d’esquí nòrdic catalana amb tots els quilòmetres esquiables disponibles oberts i amb molt bones condicions d’inivació.
A més de l’esquí nòrdic, una altra de les ofertes que aquests dies està tenint més demanda són les raquetes de neu, fet que denota que la major part del públic que visita l’estació és familiar.
La estación de Tavascan está situada en el extremo norte occidental del Pirineo de Lleida, justo en el epicentro del Parque Natural de El Alto Pirineo. El valle de Tavascan es un lugar de alta montaña de gran interés paisajístico y cultural. Ofrece una inigualable oferta turística, así como todo tipo de servicios dirigidos a dar a conocer los atractivos de esta extensa área natural. Sus pistas de esquí, i tot Ser pequeño tamaño, ofrecen un amplio abanico de posibilidades lúdicas y deportivas: esquí nórdico, alpino, raquetas, escuela de esquí, el refugio, Camp d'factura, etc.
Volver al principio