Traducción
Les pistes de Tavascan resgistren una de les millors temporades dels últims 8 anys
El bon estat de la neu i les temperatures agradables han permès arribar a la xifra dels 5.000 usuaris i 3.500 forfets venuts
L’estació d’alta muntanya de Tavascan ha viscut una de les millors temporades nadalenques de la seva història al registrar un volum de més de 5.000 usuaris que han visitat l’estació per practicar alguna de les diverses modalitats que s’ofereixen: esquí alpí, de fons, raquetes i muntanya. Concretamente, s’han venut més de 3.500 forfets, el que significa un augment superior al 35% respecte l’any passat. Aquestes xifres s’han registrat en el període comprés entre el 27 de diciembre de 2012 i el 6 de enero de 2013.
Aquest increment, a més de notar-se significativament en la venda de forfets, també s’ha constatat en la contractació de serveis relacionats. Hi ha hagut un augment molt sensible dels lloguers de material i dels monitors d’esquí.

Esquí nòrdic en auge
La disciplina que ha tingut el major increment registrat des de fa 8 anys ha estat l’esquí nòrdic, que gràcies a tenir el 100% dels quilòmetres esquiables i ser l’única estació catalana oberta, ha superat la cota dels 500 usuaris. En paral•lel, també s’ha incrementat el lloguer de tot el material necessari per practicar l’esquí de fons i ha augmentat la demanda de monitors.
Según los responsables de la estación, a més del bon estat de la neu i de les temperatures agradables, un altre dels factors que ha contribuït a assolir aquestes bones xifres són unes tarifes molt ajustades i, dirigides, en gran part, a un públic familiar.
Por otra parte, les bones condicions d’innivació de la muntanya han fet que molt usuaris d’esquí de muntanya utilitzessin Tavascan com a punt de partida de les seves sortides, tant amb esquís de muntanya com amb raquetes de neu. També s’han fet nous itineraris senyalitzats que ofereixen un accés molt més fàcil per tothom.
La estación de Tavascan está situada en el extremo norte occidental del Pirineo de Lleida, justo en el epicentro del Parque Natural de El Alto Pirineo. El valle de Tavascan es un lugar de alta montaña de gran interés paisajístico y cultural. Ofrece una inigualable oferta turística, así como todo tipo de servicios dirigidos a dar a conocer los atractivos de esta extensa área natural. Sus pistas de esquí, i tot Ser pequeño tamaño, ofrecen un amplio abanico de posibilidades lúdicas y deportivas: esquí nórdico, alpino, raquetas, escuela de esquí, el refugio, Camp d'factura, etc.
Volver al principio