Traducción
Les pistes de Tavascan superen els 5.200 usuaris durant la temporada nadalenca
Es continua amb la tendència ascendent iniciada l’any passat i s’han despatxat uns 3.800 paquetes

L’estació d’alta muntanya de Tavascan porta dos temporades nadalenques consecutives amb xifres molt positives tant de visitants com de forfaits despatxats.

Es preveu que des del passat, 27 de diciembre de 2013, fins a avui dilluns, 6 de enero de 2014, hagin passat per l’Estació més de 5.200 visitants i s’hagin venut més de 3.800 forfaits entre esquí alpí i nòrdic.

Aquestes xifres accentuen la tendència a l’alça en comparativa amb fa dues temporades, on la millora registrada és del voltant del 40%. Evidentment, les condicions meteorològiques han estat claus. Por ejemplo,, el cap de setmana passat, amb un molt bon estat de la neu i bon temps, es va arribar amb només dos dies als 2.000 visitantes. Per contra, hi ha hagut dies amb mal temps i, incluso, s’ha hagut de tancar les pistes 2 dies a causa de les intenses nevades durant aquest període nadalenc.

En definitiva, l’equip directiu de l’Estació valora molt positivament els bons resultats del conjunt i, sobretot, la tendència a l’alça que s’està observant. El repte ara és continuar amb aquestes bones xifres durant el que resta de temporada.

Per últim, també cal destacar que la novetat de les rutes interpretades amb la màquina xafaneus, Snow Retrac, continua sent un èxit i ha superat totes les expectatives, ja que en algunes jornades s’han hagut d’ampliar els viatges arran de l’alta demanda.

La estación de Tavascan está situada en el extremo norte occidental del Pirineo de Lleida, justo en el epicentro del Parque Natural de El Alto Pirineo. El valle de Tavascan es un lugar de alta montaña de gran interés paisajístico y cultural. Ofrece una inigualable oferta turística, así como todo tipo de servicios dirigidos a dar a conocer los atractivos de esta extensa área natural. Sus pistas de esquí, i tot Ser pequeño tamaño, ofrecen un amplio abanico de posibilidades lúdicas y deportivas: esquí nórdico, alpino, raquetas, escuela de esquí, el refugio, Camp d'factura, etc.
Volver al principio