Traducción

Noticias

 • 425b1459-b5ee-43e1-9c08-eb4c7d73daafEl passat cap de setmana, días 2 y 3 de marzo, Tavascan ha estat  escenari del primer Safety Meeting per a Júniors, organitzat conjuntament entre l’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan i l’Associació Esportiva Pallars (AEP). La trobada, amb 18 joves d’edats compreses entre els 12 y 15 años, tenia per objectiu formar als assistents en seguretat a l’alta muntanya hivernal, fent especial èmfasi en la prevenció dels riscos i el correcte ús del material de seguretat.  A través de 3 tallers didàctics i pràctics els joves riders van tenir la possibilitat de d’aprendre tècniques bàsiques per anar amb solvència a l’alta muntanya hivernal. Leer más
 • Aquesta setmana l’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan comença una campanya per promoure La Pleta (l’estació), els seus serveis i el seu entorn natural com a punt de trobada per a la celebració de cursos de formació i activitats guiades en l’alta muntanya hivernal.

  És una campanya dirigida als professionals de la muntanya, guies oficials i titulats, per que facin de Tavascan la seva base on dur a terme activitats formatives com ara:

  – Iniciació o perfeccionament d’esquí de muntanya

  – Iniciació o perfeccionament Alpinisme hivernal

  – Iniciació o perfeccionament en l’Splitboard

  – Raquetes de neu

  – Seguretat i prevenció d’allaus

  – Iniciació o perfeccionament en crestes hivernals

  – …

  En este sentido, l’Estació posa a la disposició dels professionals de la muntanya tots els serveis i instal·lacions per a la realització dels diferents cursos:

  – Camp d'arves

  – Lloguer de material de skimo

  – Lloguer de material tècnic i de seguretat

  – Sala per a sessions teòriques

  – Infermeria

  Amb aquesta acció de promoció, es busca diversificar el públic visitant a l’Estació i poder oferir un espai dinàmic i viu, més enllà de la pràctica de l’esquí alpí i de fons, activitats principals de l’estació, però completament dependents de les precipitacions de neu. Al mateix temps es busca posicionar l’Estació de Tavascan al centre de les activitats hivernals, a Catalunya i al Pirineu, podent oferir el millor tracte humà i personal en un entorn privilegiat.

  En este sentido, són ja molts les i els professionals que han realitzat activitats formatives amb els seus clients a la nostra Estació. Aquest 2019, cal destacar la presència, per segon any consecutiu, de l’alpinista Ferran Latorre que durà a terme diversos clínics d’esquí de muntanya a la nostra estació.

  L’Estació de Tavascan posa a disposició dels professionals de la muntanya un correu electrònic on dirigir-se per aconseguir més informació: premsa@tavascan.net

  La campanya de promoció incorporarà, en una segona fase, clubs i centres excursionistes, per que siguin aquestes entitats les que trobin a Tavascan, l’acollida necessària per a realitzar, trobades, sortides o monogràfics.

  - newdesign_1_original_WUYDoGRk6wZ - newdesign_1_original_9OiKRL5K46e(1)
 • S’acaba de fer pública la decisió que tant de temps esperàvem des de l’Estació; l’organització del FWT, sigles del Freeride World Tour ha seleccionat la nostra estació com a base per l’obertura de l’edició 2019-2020 amb una categoria de 3 estrellas. A falta de conéixer els detalls definitius, aquesta és sens dubte una gran noticia pels amants de l’esquí fora pista de la nostra vall i de la comarca, que veuran com el circuit d’elit del Freeride s’instal·larà a les nostres muntanyes, juntament amb tots els i les riders professionals d’arreu del món. Encara s’ha de decidir la muntanya i la vessant per on es durà a terme la competició, però fonts properes a l’organització ens han assegurat que una línia des del cim del Ventolau fins a la base de l’Estació seria una opció a tenir-la molt en compte. Seguirem informant sobre l’esdeveniment. Tavascan es posiciona com el que és, una referència mundial del Freeride! Salut i neu!!!
 • Qui dia passa any empeny… i ja som altre cop a Nadal!

  Des de l’Estació de Tavascan, tot i que encara no hem obert, no ens oblidem de tota la gran família que formem esquiadores, surfistes, excursionistes… I és per això que us volem desitjar MOLT BON NADAL i un FELIÇ 2019 carregat de neu!      

  Esperem veure’ns durant aquestes Festes per La Pleta i compartir la passió per la muntanya i la natura plegats.

          Felicitació Tavascan
 • _MG_9099 -

  Promogut per la FIS (Federació Internacional d’Esquí), el pròxim diumenge 20 de gener es celebrarà el Dia Mundial de la Neu. Des de l’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan, ens hi volem sumar i és per això que durant aquest dia els i les nostres visitants podran gaudir de preus amb descompte i una programació especial d’activitats:

  • 15% de descompte en la compra del forfet d’esquí alpí, de fons i de raquetes.
  • a les 10h xerrada/taller teòric de seguretat a la neu:
   • Tipus d’allaus, anàlisi del terreny.
   • Protocol de recerca de víctimes d’allaus.
   • Iniciació el l’ús d’aparells DVA (ARVA),
   • Sessió pràctica d’aparells DVA (ARVA)
  • a les 12h passejada popular al mirador del Corbiu amb raquetes, esquí de fons o esquí de muntanya amb pica-pica. Un punt privilegiat de la nostra estació, amb vistes impressionants sobre la capçalera de la Vall de Tavascan i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.
  Serà una molt bona ocasió per a conèixer l’estació i una oportunitat perfecte per endinsar-se en el món de la seguretat a la muntanya hivernal. Us esperem per celebrar juntes la nostra passió per la Neu. A Tavascan, com a casa! & Nbsp; & Nbsp;
  2

  Mirador del Corbiu. Fotografia d’arxiu.

  & Nbsp; & Nbsp;
Volver al principio