Traducción
Tavascan supera aquest cap de setmana els 2.000 visitants i ven més de 1.000 forfaits
Es ratifica que aquest és un dels millors inicis de temporada dels últims anys

L’estació d’alta muntanya de Tavascan continua amb les xifres positives i aquest cap de setmana s’han superat les expectatives perquè amb només dos dies (sábado y domingo, ja que divendres es va haver de tancar per les intenses nevades) ha rebut una afluència de més de 2.000 visitants i ha despatxat al voltant de 1.000 forfaits entre nòrdic i alpí.

Això suposa continuar i superar la tònica altisita de la darrera temporada on ja es va començar a notar que es trencaven, en positiu, les males tendències dels últims anys per l’escassetat de neu i la crisi econòmica.

Durant aquests dissabte i diumenge, la major afluència de visitants s’ha decantat per practicar esquí alpí i nòrdic, tot i que també hi ha hagut usuaris que han preferit fer raquetes, esquí de montaña, i els més agosarats, freeride gràcies al bon estat de la neu.

Un dels èxits d’aqueta temporada és justament una de les novetats: les rutes paisatgístiques interpretades al mirador del Corbiu amb la màquina xafaneus, Snow Retrac. Des de l’inici de temporada al pont de la puríssima, cada dia s’han omplert els passis disponibles per fer-ne ús.

La estación de Tavascan está situada en el extremo norte occidental del Pirineo de Lleida, justo en el epicentro del Parque Natural de El Alto Pirineo. El valle de Tavascan es un lugar de alta montaña de gran interés paisajístico y cultural. Ofrece una inigualable oferta turística, así como todo tipo de servicios dirigidos a dar a conocer los atractivos de esta extensa área natural. Sus pistas de esquí, i tot Ser pequeño tamaño, ofrecen un amplio abanico de posibilidades lúdicas y deportivas: esquí nórdico, alpino, raquetas, escuela de esquí, el refugio, Camp d'factura, etc.
Volver al principio