Traducción
Tavascan acull els clínics de Ferran Latorre
Este fin de semana, una desena de participants han après amb aquest professional del món de la neu i l’alpinisme les tècniques bàsiques de l’esquí de muntanya

El prestigiós esportista Ferran Latorre és enguany l’ambaixador de l’Estació de Tavascan oferint a tots els seus usuaris l’opció de participar en diversos clínics de muntanya.

Justamente, aquest cap de setmana, ha tingut lloc una d’aquestes sessions amb la participació d’una desena d’amants de la neu pertanyents al Club d’Esquí de Tavascan.

El clínic de Ferran Latorre s’ha perllongat al llarg de les jornades de dissabte i diumenge i s’ha ensenyat diversos procediments per aprendre nocions bàsiques de l’esquí de muntanya. Por ejemplo,, es va fer pràctiques de rescat amb el dispositiu arva, coneixement del territori, control de zones, etc. Aquests clínics amb Ferran Latorre estan impulsats per l’empresa Esportec Outdoor Sport.

La estación de Tavascan está situada en el extremo norte occidental del Pirineo de Lleida, justo en el epicentro del Parque Natural de El Alto Pirineo. El valle de Tavascan es un lugar de alta montaña de gran interés paisajístico y cultural. Ofrece una inigualable oferta turística, así como todo tipo de servicios dirigidos a dar a conocer los atractivos de esta extensa área natural. Sus pistas de esquí, i tot Ser pequeño tamaño, ofrecen un amplio abanico de posibilidades lúdicas y deportivas: esquí nórdico, alpino, raquetas, escuela de esquí, el refugio, Camp d'factura, etcétera, así como los circuitos inclusivos.
Volver al principio