Traducción
Tavascan programa un concert del Festival de Música Antiga dels Pirineus

Este domingo, 19 de agosto, tindrà lloc una actuació de l’agrupació musical Locus Desperatus a l’Església de Sant Bartomeu a les 20,30 horas.

L’Ajuntament de Lladorre torna a programar enguany un concert inclòs en el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP). De esta manera, este domingo, 19 de agosto, el grup Locus Desperatus oferirà una actuació a l’Església de Sant Bartomeu de Tavascan.

Aquesta agrupació ens mostrarà la música a la capella reial de Martí l’Humà i els podrem escoltar en una formació de músics amb Anaïs Oliveras i Irene Mas, com a sopranos; Aniol Botines, tenor; Meritxell Genís, mitja viola; Pepe Luna, llaüt i llaüt guitarrenc; i Oriol Casadevall, a la viola.

Les entrades ja es poden adquirir a l’Oficina d’Informació de Tavascan o a Internet a través d’aquest enllaç:

Aconsegueix entrades online

Igualmente, també es podran comprar el mateix dia del concert a l’espai d’actuació.

Locus Desperatus ens proposa endinsar-nos en el repertori polifònic religiós que ressonava a l’entorn de les capelles dels darrers monarques de la dinastia reial catalana. El repertori polifònic ordinari de la missa del s. XIV i inicis del XV conservat als territoris de la Corona d’Aragó es troba en un dotzena de manuscrits. En general, es tracta d’obres a tres veus i tenen una estreta relació amb l’estil musical que es practicava al voltant de la cort papal avinyonesa. Amb l’impuls de Joan I, el nou estil musical es comença a practicar als principals centres musicals catalans, no sense certa resistència.

Volver al principio