Translation

Natur Tavascan

L’Ajuntament de Lladorre inclou en la seva oferta un nou paquet turístic, amb el nom de “NaturTavascan”, per tal de convertir-se en un veritable pol d’atracció de tots els amants del paisatge, fauna i natura.

Aprofitant els espais espectaculars i de gran bellesa de la zona de la capçalera de la Vall de Cardós, dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu, l’Ajuntament de Lladorre organitza uns paquets turístics que pretenen augmentar l’interès per aquest tipus d’excursions.

La singularitat és que es tracta d’unes rutes interpretades a diferents indrets del municipi. És a dir, durant tot el trajecte, els guies de Piros Esplorer, experts i grans coneixedors de la fauna salvatge de les muntanyes, expliquen els diferents elements que els participants es van trobant pel camí.

Concretament, es fa una interpretació dels rastres d’animals, observació de la fauna mitjançant telescopis, control de càmeres automàtiques pel seguiment de l’ós bru, una comprovació de trampes de pèl i explicacions sobre les característiques d’aquests animals.

Tanmateix, s’han instal·lat diversos hides en llocs estratègics del municipi des dels quals es pot observar i estudiar la fauna i la naturalesa de l’entorn que ens envolta i poder realitzar fantàstiques filmacions i fotografies.

Les rutes i expedicions, adaptades a tots els públics, d’acord amb el seu grau de dificultat, es fan sota reserva prèvia al guia.

Telèfon d'informació: Ieltxu Azkárate 692 578 798.

Per ampliar qualsevol altra informació relacionada podeu consultar la pàgina web:
Web: www.pirosexplorer.com
Email: pirosexplorer@gmail.com

Back to top