Translation

Guia de Fauna

Ieltxu Azkárate es guia professional de fauna i naturalesa, tant a nivell nacional com internacional, amb anys d’experiència en aquest sector.

Ieltxu és un dinamitzador del territori, amb amplis coneixements teòrics i pràctics, els quals li permeten obtenir una visió àmplia del medi que l’envolta.

Comparteix la seva passió i vocació fent de guia pels amants de la naturalesa i de la fauna salvatge, amb una excel·lent interpretació i transmissió de coneixements durant les sortides guiades fins a punts estratègics i de gran bellesa paisatgística, molts d’ells per descobrir, per tal d’observar pràcticament totes les espècies existents al municipi, amb un alt grau de professionalitat i dedicació, i amb l’objectiu de l’èxit en els albiraments.

Veniu a gaudir de la fauna i la natura que aquest petit municipi de Lladorre posa al vostre abast, guiats per un professional de la muntanya que farà que l’excursió o expedició sigui una experiència inoblidable i segura, amb la realització de multitud de tasques que giren a l’entorn de l’observació d’animals salvatges i molt especialment de l’ós bru del Pirineu.

També podreu gaudir de mamífers i aus com el gall fer, isard, cérvol, cabirol, cabra hispànica, mussol pirinenc, trencalòs, àguila reial, etç. així com d’una immensa vegetació amb centenars d’espècies.

No oblideu que comptem amb diversos hides instal·lats en llocs amagats i estratègics per poder gaudir de la fotografia.

Contacta-hi

Telèfon: 692 578 798
Email: pirosexplorer@gmail.com

Per ampliar qualsevol altra informació relacionada podeu consultar la pàgina web www.pirosexplorer.com

Back to top