Translation
Tot a punt per a una nova edició de la Marxa de les Valls del Cardós
El dissabte 22 de juliol tindrà lloc aquesta tradicional iniciativa lúdica i esportiva i els interessats encara s’hi poden apuntar a través del web inscripcions.cat

El proper dissabte, 22 de juliol, tindrà lloc la vuitena edició de la Marxa de les Valls del Cardós, una de les iniciatives més populars del Pallars que combina l’activitat lúdica i esportiva amb la descoberta del territori.

La Marxa uneix diverses poblacions de les Valls de Cardós (Pallars Sobirà) per acostar-nos l’excepcional marc paisatgístic que ens ofereix la zona, alhora que pretén difondre el seu patrimoni cultural. En aquesta edició, la sortida serà a Ribera de Cardós i l’arribada a Tavascan. La Marxa tindrà un recorregut de 23 km i uns 500 m de desnivell a realitzar en unes 6 hores. Es tracta d’una activitat no competitiva i que es converteix en una caminada popular que vol unir el fet de conèixer la gran riquesa cultural i arquitectònica, al temps que es gaudeix del paisatge.

Paral·lelament, durant la caminada que s’iniciarà a les 8 del matí, tindran lloc dos visites guiades a les esglésies d’Estaon (10:00am aprox) i d’Aineto ( 13:00h aprox.) amb un guia del Parc Natural de l’Alt Pirineu i oberta a tothom.

A la vegada, també tindrà un lloc una marxa infantil per tal que els més petits també puguin gaudir de caminar i de la natura. En aquest cas, la Marxa transcorrerà de Lleret fins a Tavascan i s’iniciarà a les 11,30 hores.

Els interessats a viure aquesta experiència en les seves diverses modalitats es poden inscriure a través del web inscripcions.cat
Back to top